Sinterklaasactie

Sinterklaas Speurtocht

Een mooi alternatief voor de Sinterklaasintocht

Ben je op zoek naar een leuk alternatief voor de Sinterklaasintocht? Laat de kinderen dan meedoen aan de interactieve Sinterklaas speurtocht. 

Sinterklaas is tijdens een zware storm heel veel spullen kwijtgeraakt. Hij wil deze graag voor 5 december terug, anders kan hij geen huisbezoeken doen. Het gemis van de Sinterklaasintocht maakt plaats voor enthousiaste kinderen die door het winkelcentrum of de straten op speurtocht gaan. Deze actie kan langere periode ingezet worden. Zeker in deze tijd is deze actie een goed alternatief voor de invulling van de activiteitenprogramma’s in de binnensteden. Er is tijdens de speurtocht voldoende ruimte om afstand te houden! 

 

Sinterklaasactie Sinterklaas Speurtocht

Hoe werkt het?

De kinderen gaan op zoek naar de zoekgeraakte spulletjes van Sinterklaas in de etalages, voeren opdrachten uit en beantwoorden vragen. Na afloop krijgen de kinderen een mooie beloning die Sinterklaas voor ze heeft klaargelegd. De educatieve vragen, opdrachten en puzzels maken de speurtocht een leuke Sinterklaasactie voor het hele gezin. 


Ook voor jouw bedrijf?

Deze speurtocht is goed inzetbaar in winkelgebieden en winkelcentra. Iedere actie wordt geleverd met een digitale speurtocht inclusief Sinterklaas-vragen en filmpjes, een speciale actiewebsite en is uit te bouwen met fraaie Sinterklaasdecoratie in de etalages. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis.

Het is ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! Het Sinterklaasthema brengt sfeer en trekt klanten aan. Gedurende een periode van twee tot vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten in je winkel(centrum).
De feestselijke actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die verstuurd kunnen worden. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek

 

Stuur mij meer info