Online krasactie

Scratch & Win

Online Krasactie!

Mega prijzen, you win or you lose!

Klanten ontvangen een Scratch & Win speelkaart bij besteding van een bepaald bedrag. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale online krasactie website te gaan.  Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen en info. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.
 

Demo Scratch en Win

Scratch en Win Selly

 

Hoe werkt het?

De klant 'krast' met de vinger over het scherm van de mobiele telefoon de kraslaag weg, of doet dit met de muis als de computer wordt gebruikt. De klant ziet direct of hij of zij prijs heeft.
Naast enkele verleidelijke hoofdprijzen biedt Scratch & Win ook de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. Om de unieke code in te kunnen vullen, moet de klant zijn of haar emailadres invullen. Je bepaalt zelf welke klantinformatie je verder nog wilt verzamelen.

 

Demo Kras & Scoor

 

Ook een online krasactie voor jouw bedrijf?

Scratch & Win is een laagdrempelige actie die voor iedereen leuk is. Het plezier van het krijgen van een Scratch & Win speelkaart, de spanning van het krassen en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en worden afgehaald bij de winkelier die de prijs beschikbaar stelt. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Winkeliers scoren zo meer klanten, meer omzet en meer rendement. 

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun

 

Stuur mij meer info