Offline krasactie

Kras & Win

Krassen maar!

Krassen, winnen en verzilveren bij de winkels in de buurt! 

De offline Kras & Win retailactie is een bekende en populaire retail actie voor winkelcentra en -gebieden. Het plezier van het krijgen van een lot, de spanning van het krassen en de vreugde van een prijs zorgen ervoor dat deze actie een terugkerend succes is. Naast enkele verleidelijke hoofdprijzen biedt Kras & Win de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden.

Offline krasactie Kras & Win


Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig: krassen, winnen en het gewonnen geld besteden. Natuurlijk bij één van de deelnemende winkeliers. Klanten ontvangen een Kras & Win speelkaart bij besteding van een bepaald bedrag. Het is direct duidelijk of de speelkaart een prijs oplevert. 

Er zijn verschillende variaties mogelijk, bijvoorbeeld met één krasvlak waarachter de mogelijke prijs staat of een kaart waarbij achter meerdere vlakjes dezelfde prijs moet staan. Wie geen prijs heeft, kan rekenen op een troostprijs, bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting bij de eerstvolgende aankoop.

 

Ook voor jouw bedrijf?

Kras & Win is een laagdrempelige offline krasactie die voor iedereen leuk is. Klanten maken snel en makkelijk kans op een prijs. De winnende kraskaart geldt als een waardebon en kan worden ingeleverd bij een aankoop bij één van de deelnemende winkels. De kaart is niet inwisselbaar voor geld. Dit stimuleert de verkoop gedurende de actieperiode. Omdat mensen vaak meer besteden dat ze gewonnen gewonnen hebben, zijn ook de deelnemende winkeliers winnaar. Zij scoren meer klanten, meer omzet en meer rendement.

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun

 

Stuur mij meer info