Lokale actie

Hobbykoks

Hobbykoks: wie kan het lekkerst koken?

Lekker eten, daar houden we allemaal van! Met deze lokale actie inspireer je jouw klanten om thuis de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Uiteraard mogen de streekproducten niet ontbreken in de recepten. Met deze actie ga je op zoek naar de beste hobbykok in jouw dorp, stad of streek. 

Lokale actie hobbykoks

Hoe werkt het?

Klanten melden hun favoriete hobbykok aan door ze te taggen op jouw social mediakanalen. Op de speciale actiewebsite laten de koks foto’s van hun gerecht, het recept en uiteraard het boodschappenlijstje achter. Klanten stemmen op hun favoriete gerecht, dat ze natuurlijk ook zelf kunnen downloaden om thuis te proberen. Tijdens de ‘live cooking challenges’ in je winkel mogen de hobbykoks hun kunsten vertonen en de klanten laten proeven. Welke hobbykok wint de wedstrijd en komt in jouw unieke kookboek met de winnende recepten? 

Het kookboek wordt een echt collectorsitem voor je klanten. Ze ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode. Deze actiecodes kunnen ze op jouw eigen actiewebsite toevoegen aan een digitale spaarkaart.

 

Ook voor jouw bedrijf?

Het thuiskoken is enorm populair geworden en hierbij mogen de beste ingrediënten niet ontbreken op het boodschappenlijstje. Deze lokale actie is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Tijdens een periode van vier tot zes weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. Met deze lokale actie inspireer je klanten om zelf ook aan de slag te gaan met de lekkerste en beste producten uit jouw winkel. Ideaal voor cross-selling en samenwerking met A-merken! 

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Impulsaankopen | Herhalingsbezoek | Fun
 

Bekijk infosheet Hobbykoks


Stuur mij meer info