Wij managen je project van A tot Z.

Met frisse idee├źn en duidelijke communicatie!

Trek meer klanten naar je winkel!

Een wauw-effect waardoor je klanten blijven komen en meer besteden? Wij zorgen ervoor! Met onze spraakmakende retailacties genereer je meer omzet en bind je je klanten aan je. En dat doen we zowel online als offline. We hebben al bij veel klanten van winkels en winkelgebieden een lach op hun gezicht getoverd. We bieden unieke retailacties om klanten te vinden, binden en behouden. Het zijn stuk voor stuk bewezen omzetverhogers en klantenbinders.
 

Verrassende marketingacties

Voor diverse winkelcentra en supermarkten in Nederland verzorgen wij gedurende het jaar verschillende marketingacties en evenementen. Onze retail acties en winkelstraat promoties zijn slimme, originele en verrassende marketingacties. Ze vallen op, zorgen voor schuifelende voeten, kloppende harten en opwinding bij je doelgroep. Want onze acties zorgen voor meer klanten, meer omzet en meer resultaat. De keuze is reuze! We bedenken acties voor winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, openingen en voor de promotie van hele winkelstraten. 
 

Binnen 5 werkdagen een actie op maat

De inhoud, de vorm en de grootte van de retail acties worden voor jou precies op maat gemaakt. En toch combineert ieder van onze retail acties altijd onze twee belangrijke uitgangspunten: de wens van de klant om iets te winnen en het streven van de ondernemer naar meer resultaat. Onze meeste retail acties zijn snel leverbaar. Binnen vijf werkdagen is een bestaande, op maat gesneden retail actie gereed. 
 

Winkelcentrum promotie!

Hoe leuk is het om de bezoekers van je winkelcentrum te trakteren op een verrassend evenement met daarbij een passende actie? Wij zorgen dat de retail promotie aansluit bij jouw eigen doelen en leuk is voor het winkelende publiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van consumentenacties waarbij uw klant wordt beloond voor het bezoek aan uw winkelcentrum, zoals een leuke korting of een presentje. Bij de start van een nieuw project inventariseren wij je wensen en stellen in overleg een jaarplan samen wat geheel aansluit bij jouw doelstellingen en natuurlijk bij jouw budget. 

Wij denken met je mee, we adviseren je over de beste retail strategie én we managen jouw retail project van A tot Z met frisse ideeën en duidelijke communicatie. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Retail Marketeer Ivo.