Meer Traffic, Meer Klanten, Meer Omzet en Meer Beleving!

Selly organiseert retail acties

Selly is het platform voor retail acties in Nederland en België. Hier maken retailers kennis met het brede aanbod van succesvolle retail acties. Selly brengt partijen samen. Organisatiebureaus, marketingbureaus en andere organisatoren kunnen van het platform gebruikmaken om hun retail acties te presenteren.

Retailacties en winkelstraatpromoties zijn slimme marketingacties. Ze vallen op en zorgen steevast voor meer klanten, meer omzet en meer resultaat. De keuze is groot. De inhoud, de vorm en de grootte van de retail acties verschillen. Toch combineert iedere retail actie twee belangrijke uitgangspunten: de wens van de klant om iets te winnen en het streven van de ondernemer naar meer resultaat. Retail acties zijn op tal van manieren inzetbaar. Bijvoorbeeld in winkels, winkelcentra en winkelstraten. Maar natuurlijk ook in supermarkten, tijdens beurzen of speciale evenementen. De meeste retail acties zijn snel leverbaar. Binnen vijf werkdagen is een bestaande, op maat gesneden retail actie gereed.

Selly is een initiatief van Ivooh! BV. Dit bedrijf is ruim tien jaar actief met het organiseren van retail acties, het bedenken van retail concepten en het realiseren van zakelijke events.