Stem & Win

Een retail actie met meerdere winnaars; de klant, de ondernemer en de club of vereniging met de meeste stemmen.

Stem & Win
Stem & Win is een eigentijdse online retail actie die niet alleen de omzet stimuleert, maar ook de naamsbekendheid. Reken maar dat klanten deze actie en daarmee uw winkel extra zullen waarderen. Met Stem & Win sparen zij namelijk een geldbedrag bij elkaar voor hun favoriete vereniging. Lokaal, direct en eenvoudig. Iedereen die meedoet, maakt bovendien kans op leuke prijzen. Kortom, één actie en meerdere winnaars!

Clubliefde
Stem & Win koppelt clubliefde aan lokale bestedingen in uw winkel, winkelcentrum of -straat. Daar winkelen levert de club immers een extra financiële bijdrage op. Hoe meer en hoe vaker mensen deelnemen, hoe groter het bedrag voor de club. Stem & Win is heel eenvoudig op de speciale actiewebsite. Voordat je kut zien of je prijs hebt, breng je je stem uit. De Zo profiteert niet alleen de club, maar met een beetje geluk ook jouw klant!

Variaties
Natuurlijk kan Stem & Win op verschillende manier worden ingezet. Want naast stemmen op je favoriete sportclub of vereniging, kun je bijvoorbeeld ook een verkiezing houden van de mooiste winkel, de stadsbewoner van het jaar of stemmen op een lokale goede doelen. In het geval van sportclubs, verenigingen of een goed doel is het mogelijk om aan de stemmen een geldbedrag te verbinden. In andere gevallen kan het natuurlijk ook puur om de titel te gaan.