Lucky Codes

Lucky Codes is een laagdrempelige actie, die voor iedereen leuk is om te spelen. Voer de code in op de speciale website en zie direct of je prijs hebt.

Lucky Codes
Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Lucky Codes speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Het plezier van het krijgen van een Lucky Codes speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes.

E-mailadressen
Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig. Om de unieke Lucky Code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamelt u op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kunt u inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Lokaal besteden
Met Lucky Codes maken op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs. Een winnende spelcode levert één van de hoofdprijzen op of een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. En omdat mensen nooit exact het gewonnen bedrag besteden, zijn ook de deelnemende winkeliers ‘lucky’. Zij realiseren in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.