Crazy Spinner

Het Rad van Fortuin krijgt met de Crazy Spinner retail actie een digitale variant. Met een digitale actiecode kun je het Rad van Fortuin aanslingeren. Een, twee, drie, draaien maar!

Crazy spinner
Bij de online retail actie Crazy Spinner ontvangen klanten bij besteding van een bepaald bedrag een Crazy Spinner actiecode. Hiermee kunnen zij op speciale actie website het Rad van Fortuin laten draaien. Leuk is dat de klant direct ziet of hij of zij prijs heeft.

Marketing
Meedoen aan de Crazy Spinner online retail actie is eenvoudig. Om het Rad van Fortuin te laten draaien, moet de klant eerst zijn of haar emailadres invullen en natuurlijk de Crazy Spinner actiecode. Zo bouwt u op een eenvoudige manier en met een minimale investering een database op met relevante e-mailadressen. Deze kunt u inzetten voor een nieuwe online actie of andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Meer omzet
Crazy Spinner is makkelijk en snel. Een winnende actiecode levert één van de hoofdprijzen op of een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. En omdat mensen nooit exact het gewonnen bedrag besteden, is de retail actie ook voor de deelnemende winkeliers interessant. Zij krijgen tijdens de retail actie meer klanten en dus  meer omzet en meer rendement.