Kras & Win

Kras & Win
De Kras & Win retailactie is een bekende en populaire retail actie. Meedoen is eenvoudig: krassen, winnen en het gewonnen geld besteden. Natuurlijk bij één van de deelnemende winkeliers. Klanten ontvangen een Kras & Win speelkaart bij besteding van een bepaald bedrag. Het is direct duidelijk of de speelkaart een prijs oplevert. Het plezier van het krijgen van een lot, de spanning van het krassen en de vreugde van een prijs maken van deze actie een terugkerend succes.

Hoe werkt het?
Krassen en winnen; zo eenvoudig is het. Naast enkele verleidelijke hoofdprijzen biedt Kras & Win de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. Er zijn verschillende variaties mogelijk, bijvoorbeeld met één krasvlak waarachter de mogelijke prijs staat of een kaart waarbij achter meerdere vlakjes dezelfde prijs moet staan. Wie geen prijs heeft, kan rekenen op een troostprijs, bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting bij de eerstvolgende aankoop.

Lokaal besteden
Kras & Win is een laagdrempelige actie die voor iedereen leuk is. Klanten maken snel en makkelijk kans op een prijs . De winnende kraskaart geldt als een waardebon en kan worden ingeleverd bij een aankoop bij één van de deelnemende winkels. De kaart is niet inwisselbaar voor geld. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. En omdat mensen nooit exact het gewonnen bedrag besteden, zijn ook de deelnemende winkeliers winnaar. Zij scoren meer klanten, meer omzet en meer rendement.