Selly is preferred supplier De Nieuwe Winkelstraat

Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) is een onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum

Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) is een onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum. In de bedrijvengids van DNWS is Selly als preferred supplier opgenomen. De bedrijven in deze gids zijn met zorg geselecteerd op basis van bewezen resultaat. De meerwaarde van Selly schuilt volgens DNWS in de innovatieve manier van klantenbinding. Dit resulteert in meer traffic, meer omzet en meer beleving.


Veel winkelgebieden hebben het moeilijk. Winkels sluiten, er is leegstand en omzetten lopen terug. Platform De Nieuwe Winkelstraat ziet het als haar missie om winkelgebieden te helpen het tij te keren en richt zich op de toekomstbestendigheid van Nederlandse winkelgebieden. De activiteiten zijn breed en omvatten onder andere het vergaren van kennis, doen van onderzoek en het uitvoeren van trajecten. DNWS werkt nauw samen met partnerorganisaties uit alle relevante sectoren. Deze worden gepresenteerd in de bedrijvengids.

Onderlinge kracht en samenwerking
Ivo Geernaert van Selly organiseert retailacties is enthousiast over de samenwerking met DNWS. Het is een erkenning voor zijn innovatieve retailacties waarmee hij landelijk succesvol is. “DNWS is toegespitst op het realiseren van succesvolle kruisbestuiving

en tussen de fysieke wereld en de online wereld. De grenzen tussen deze werelden vervagen steeds meer. Wij spelen hier met onze acties op in. Natuurlijk hebben we nog een breed aanbod offline retailacties, maar de belangstelling voor online neemt toe. Logisch, ondernemers verzamelen op deze manier een schat aan informatie over het winkelend publiek. Informatie die benut kan worden om de winkelstraat verder te versterken. DNWS speelt daarin een belangrijke rol. Ze brengen marktpartijen met elkaar in contact. Dat is belangrijk, want het succes van een winkelgebied draait om onderlinge kracht en samenwerking.”

Cases
Cases
Selly is preferred supplier De Nieuwe Winkelstraat
Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) is een onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum
Lees verder
Cases
‘Slimme ondernemers profiteren van Kras & Win’
Kras & Win Oostburg
Lees verder
Cases
‘De prijzendisplay verleidde tot deelname’
Jumboprijzenfestival.nl Breskens - Aardenburg
Lees verder