EK actie

Sfeervolle vlaggetjes actie

Scoren in je wijk: iedereen is voetbalfan!

Het EK staat voor de deur en binnenkort barst de voetbalgekte weer los! In welke straat of wijk komt de gepersonaliseerde vlaggetjeslijn te hangen? Met onze nieuwe Vlaggetjesactie zorg je binding met je winkel én saamhorigheid in de wijk!

Vlaggetjesactie

Hoe werkt het?

Klanten maken met deze actie kans op een unieke vlaggetjeslijn voor hun eigen wijk waarop hun namen en huis/rugnummers staan. Meer binding en saamhorigheid deze zomer, zowel in de buurt als in de winkel. Daarnaast maken ze kans op mooie prijzen voor zichzelf en hun wijk of straat! Uniek aan dit concept is dat er altijd meerdere winnaars zijn én dat jouw winkel(centrum) duidelijk herkenbaar op de vlaggenlijn verschijnt. 


Ook een vlaggetjesactie voor jouw bedrijf?

Klanten ontvangen bij aankoop van een bepaald bedrag een voucher. De voucher kunnen ze inwisselen op jouw eigen actiewebsite, waar ze hun naam en huisnummer achterlaten. Iedere week worden de hoofd- en subprijzen bekend gemaakt. De prijzen kunnen opgehaald worden in de winkel. Na afloop van de actie wordt de winnende wijk of straat bekend gemaakt. Daar hoort een feestelijk moment bij om de vlaggetjeslijn op te hangen. Helemaal gepersonaliseerd met de namen en huisnummers van alle deelnemende buren. Succes en sfeer in de straat gegarandeerd tijdens het EK! Het dashboard dat we voor deze actie hebben ontwikkeld, vormt een bron van informatie voor verdere marketingacties. 

Meer voetbalacties? Bekijk hier onze EK actie Voetbal Bingo

 

Doel: Klantentrekker | Nieuwe klanten | Loyaliteit | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun

 

Stuur mij meer info