Paasactie

Paasspeurtocht

Paasspeurtocht: eitjes zoeken met een beloning!

De super leuke paasactie voor de hippe kids! Begin de paasspeurtocht naar het gouden ei! Wanneer de kinderen de kippen, de hazen en de paaseieren in de etalages hebben gevonden, voeren ze de vragen en opdrachten uit. Als men alles heeft gevonden staat er een leuke prijs klaar voor de kinderen. 
Paas etalage speurtocht

Hoe werkt het?
De kinderen gaan op zoek naar de kippen, hazen en paaseieren in de etalages, voeren opdrachten uit en beantwoorden vragen. Na afloop krijgen de kinderen een mooie beloning die de paashaas voor ze heeft verstopt. De educatieve vragen, opdrachten en puzzels maken de speurtocht een leuke activiteit voor het hele gezin. Het is een goed alternatief voor de invulling van de activiteitenprogramma’s in winkels, winkelcentra's en binnensteden. Er is tijdens de speurtocht voldoende ruimte om interactief bezig te zijn en afstand te bewaren.

Ook een paasactie voor jouw bedrijf?
Deze speurtocht is goed inzetbaar in winkelgebieden en winkelcentra. Ieder actie wordt geleverd met een digitale speurtocht inclusief vragen over Pasen, een speciale actiewebsite en is uit te bouwen met fraaie Paasdecoratie in de etalages. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis.

Ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! Tijdens de Paasperiode bind je bestaande en nieuwe klanten aan je winkels. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek
 

Bekijk infosheet Paasspeurtocht


Stuur mij meer info