Online rad van fortuin

Spin & Win

Spin & Win en maak kans op mooie prijzen!

De Spin & Win retailactie zorgt voor opwinding in je supermarkt, winkelstraat of winkelcentrum. 

Deelname is eenvoudig. Naast enkele spraakmakende hoofdprijzen, zijn er sub-prijzen zoals 50% korting bij een tweede riem, 20% korting bij je eerste aankoop, 3 paar sokken voor de prijs van 2. Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken; jouw winkel of die van een collega.
 

Demo Spin en Win

Online rad van fortuin - spin en win

Hoe werkt het?

Alle klanten ontvangen tijdens de actieperiode een Spin & Win kaart bij besteding van een bepaald bedrag. Natuurlijk doen alle winkeliers in het winkelcentrum of winkelstraat aan de actie mee. Het Prijzenrad zorgt met geluidseffecten voor een echte beleving wanneer bekend wordt gemaakt of de klant prijs heeft. Heeft je klant prijs? Dan ontvangt de klant een voucher, met daarop alle informatie over de prijs én de winkel die de prijs aanbiedt. 


Ook een online Rad van Fortuin voor jouw bedrijf?

Deze retailactie is ideaal om klanten te winnen en is bovendien ook wegens cross-selling een groot succes! Het zijn de sub-prijzen die het succes van de actie bepalen. Zo leidt Spin & Win tot meer cross-selling en meer drukte in de verschillende winkels: de Spin & Win kaart van de Vero Moda levert bijvoorbeeld een kortingsbon op van bakkerij Bart. 

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun
 

Bekijk infosheet Spin & Win


Stuur mij meer info