Offline actie

Kraak de Kluis

Kraak de kluis, en pak je prijs! 

Deze imposante kluis trekt de aandacht in de winkel, op beursen en tijdens evenementen! 

Centraal in deze offline actie Kraak de Kluis winactie staat de imposante kluis. De spanning en de mooie prijzen zorgen voor een unieke ervaring, voor klanten én ondernemers. Door de opvallende licht- en geluidseffecten bij het kraken van de kluis, is Kraak de Kluis een échte publiekstrekker. 

Offline actie Kraak de Kluis

Hoe werkt het?

Klanten kraken deze kluis met hun unieke barcode. Is dat het geval, dan zorgen tal van (visuele) effecten voor een bijzonder wow-effect, zoals geluid, sirenes, en natuurlijk de kluisdeur die opent. De gelukkige prijswinnaar kan zelf de voucher of het cadeau uit de kluis pakken, maar natuurlijk is het ook mogelijk hiervoor een presentator of hostess in te schakelen.

 

Ook voor jouw bedrijf?

Kraak de Kluis is een korte, krachtige offline retailactie die op tal van manieren inzetbaar is; als promotie van je winkel en/of winkelcentrum of bijvoorbeeld tijdens een beurs, braderie of festival. De actie genereert in een korte tijd meer traffic, meer omzet en dus meer winst. Met de voucher kan de winnaar bij alle deelnemende winkels terecht. Daar wordt vaak meer besteed dan het bedrag dat op de voucher staat. Tel uit je winst!

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek 
 

Bekijk infosheet Kraak de Kluis


Stuur mij meer info