Kraak de Kluis

Kraak de Kluis is een échte publiekstrekker met een onvergetelijk wow-effect. Door de opvallende licht- en geluidseffecten weet iedereen dat de ‘gouden’ kluis gekraakt is.

 

 

Bij de retail actie Kraak de Kluis staat de ‘gouden’ kluis centraal. Klanten kraken deze kluis met hun unieke barcode. De spanning en de mooie prijzen zorgen voor een unieke ervaring, voor klanten én ondernemers. Door de opvallende licht- en geluidseffecten bij het kraken van de kluis, is Kraak de Kluis een échte publiekstrekker. Vooral tijdens beurzen, Open Dagen en andere speciale evenementen. Wie heeft de juiste code om de kluis te kraken?

‘Gouden’ kluis
Centraal in de retail actie Kraak de Kluis staat de imposante, goudkleurige geldkluis. Deze kluis kan alleen gekraakt worden met de juiste barcode. Is dat het geval, dan zorgen tal van (visuele) effecten voor een bijzonder wow-effect, geluid, sirenes, confettikanon en natuurlijk de kluisdeur die opent. De gelukkige prijswinnaar kan zelf de waardecheque of het cadeau uit de kluis pakken, maar natuurlijk is het ook mogelijk hiervoor een presentator of hostess in te schakelen.

Kort en krachtig
Kraak de Kluis is een korte, krachtige retail actie die op tal van manieren inzetbaar is; als promotie van uw winkel en/of winkelcentrum of bijvoorbeeld tijdens een beurs, braderie of festival. De actie genereert in een korte tijd meer traffic, meer omzet en dus meer winst.  Logisch. Met de waardecheque kan de winnaar bij alle deelnemende winkels terecht. Daar wordt vaak meer besteed dan het bedrag dat op de waardecheque staat. Tel uit uw winst!