Kerstactie

Kerstballen Bingo

Ouderwets gezellig!

Een heerlijke kerstactie voor de feestdagen! Wie houdt er nu niet van bingo en prijzen winnen? 

Met deze ouderwets gezellige kerstactie maken je klanten kans op mooie prijzen. Via onderstaande link is zichtbaar hoe de klant het invullen van de codes beleeft. Het zorgt voor een ouderwets gezellig gevoel bingo, maar dan online!

 

Demo Kerstballen Bingo

 

Kerstactie Kerstballen Bingo

Hoe werkt het?

Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke actiecode. Deze actiecodes kunnen ze op jouw eigen actiewebsite toevoegen aan hun digitale bingokaart. Een volle kaart kan ingezet worden voor een weekprijs of een kansprijs waarmee de klant meedoet aan de verloting van mooie hoofdprijzen. Hoe meer volle bingokaarten, hoe meer kans!


Ook voor jouw bedrijf?

De Kerstballenbingo is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Gedurende een periode van vier tot zes weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Natuurlijk worden de meeste hoofdprijzen aan het einde van de actieperiode verloot, maar ook tussendoor worden al prijzen weggegeven. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Impulsaankopen | Herhalingsbezoek | Fun
 

Bekijk infosheet Kerstballenbingo


Stuur mij meer info

Content van de pagina