Etalagespeurtocht

Met Arie op Safari

Een leuke winkelactie in coronatijd voor het hele gezin!

De superleuke etalagespeurtocht met dieren voor hippe kids. 

Een interactieve etalagespeurtocht die coronaproof is? Dat is onze retailactie ‘Arie op Safari’! Kinderen gaan op zoek naar de safaridieren in de etalages, voeren opdrachten uit en beantwoorden vragen. Een leuke selfie met de dieren mag natuurlijk niet ontbreken. En na afloop krijgen de kinderen een mooie beloning! 

De educatieve vragen, opdrachten en puzzels maken de speurtocht een leuke activiteit voor het hele gezin. ‘Arie op Safari’ wordt zo voor het hele gezin of vrienden een ware belevenis. Deze leuke winkelactie in coronatijd kan voor een langere periode worden ingezet. Zeker in deze tijd is deze actie een goed alternatief voor de invulling van de activiteitenprogramma’s in de binnensteden. Er is tijdens de speurtocht voldoende ruimte om afstand te houden! 

Hoe werkt het?
1. Zoek de dieren en de fun QR-codes
2. Scan de QR-code met je eigen mobiel
3. Beantwoord de vraag of voer de opdracht uit
4. Ga daarna opzoek naar de volgende dieren of fun QR-codes

Thema's:  Arie op Safari - Arie op Wintersafari - Arie op de Boerderij - Arie op Dinosafari 

 

Demo Arie op Safari

  

 

Etalagespeurtocht Arie op safari


Ook voor jouw bedrijf?

De actie is goed inzetbaar in winkelgebieden en winkelcentra. Iedere actie wordt geleverd met de speciale actiewebsite, levensgrote- en bewegende dieren die in de etalages te vinden zijn, inclusief vragen en filmpjes. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis.

Ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! De dieren brengen sfeer en trekken klanten aan. Gedurende een periode van twee tot vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je winkel. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die verstuurd kunnen worden. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek

 

Stuur mij meer info