EK Actie

Voetbal Bingo

Voetbal Bingo

Van deze EK actie worden voetballiefhebbers blij! Verzamel alle spelers die staan opgesteld op het voetbalveld en win mooie prijzen. 

De unieke actiecode op de vouchers kunnen klanten op je actiewebsite inwisselen voor een voetbalshirtje dat aan een digitaal voetbalveld wordt toegevoegd. Een vol voetbalveld betekent GOAL!!! 

EK Actie Voetbal Bingo

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig! De klant ontvangt tijdens de actieperiode bij een besteding van een bepaald bedrag aan boodschappen een voucher met een unieke code. Deze code kan worden omgezet naar een digitaal voetbalshirt op de actiewebsite. Als de speler van dit shirt opgesteld staat in het voetbalveld, wordt het shirt aan het veld toegevoegd. Staat de speler er niet bij? Dan komt die op de reservebank terecht!

Bij een vol voetbalveld met 9 voetbalshirts scoort de klant een goal! De klant kan de goal inwisselen voor een gegarandeerde prijs of een kansprijs waarmee de klant meedoet aan de verloting van mooie hoofdprijzen. Hoe meer goals, hoe meer kans!

 

Demo Voetbal Bingo


Ook een EK actie voor jouw bedrijf?

Deze retail EK actie is goed inzetbaar bij supermarkten en winkelcentra. Tijdens de actieperiode bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die verstuurd kunnen worden. Natuurlijk worden de meeste hoofdprijzen aan het einde van de actieperiode verloot, maar tussendoor worden al prijzen weggegeven. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

Doel: Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger
Herhalingsbezoek | Fun

 

Bekijk infosheet Voetbal Bingo


Stuur mij meer info