Eindejaarsactie

Big Win Machine

JACKPOT!

De eindejaarsactie Big Win Machine staat gegarandeerd voor spanning! Wie jackpot heeft, maakt kans op mooie prijzen. 

Tijdens de actieperiode kunnen deelnemers iedere dag meedoen via de speciale actiewebsite. Ze hoeven er de deur niet voor uit. Meedoen aan de Big Win Machine is laagdrempelig en eenvoudig en volledig coronaproof!
 

Demo Big Win Machine

 

Eindejaarsactie Big Win Machine

Ook inzetbaar als eindejaarsactie!

Hoe werkt het?

De Big Win Machine kunnen we op twee manieren inzetten:

  1. De deelnemer moet uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen om de Big Win Machine te laten draaien. Bij een jackpot kiest men een van de prijzen uit waar de deelnemer kans op wil maken. Iedere dag worden de winnaars bekend gemaakt. Op deze manier verzamel je eenvoudig een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven. 
     
  2. De deelnemer ontvangt bij aankoop van een bepaald bedrag een voucher met een unieke code, deze kan men invoeren op de actiepagina om de Big Win Machine te laten draaien. Bij een jackpot kiest men een van de prijzen uit waar de deelnemer kans op wil maken.
    Iedere dag worden de winnaars bekend gemaakt. Op deze manier verzamel je eenvoudig een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven. 

 

Ook voor jouw bedrijf?

Met de Big Win Machine maken klanten op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs. Een jackpot geeft kans op één van de hoofdprijzen, een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Je realiseert in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek

 

 

Stuur mij meer info