Digitale winactie

Lucky Codes

 

Digitale speelkaart!

Gegarandeerd plezier, spanning en vreugde!

Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Lucky Codes speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Het plezier van het krijgen van een Lucky Codes speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze digitale winactie een succes. Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig.

 

Demo Lucky Codes

digitale winactie lucky codes
Hoe werkt het?

​Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Lucky Codes speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Om de unieke Lucky Code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

 

Ook voor jouw bedrijf?

Met Lucky Codes maken klanten op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs. Een winnende spelcode levert één van de hoofdprijzen, een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels op. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Omdat mensen nooit exact het gewonnen bedrag besteden, zijn ook de deelnemende winkeliers ‘lucky’. Zij realiseren in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.
Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Het plezier van het krijgen van een Lucky Codes speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze digitale winactie een succes.

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun

 

Stuur mij meer info