Black Friday

Check your discount

Kort en krachtige actie op winkelniveau!

Een ludieke actie waarmee je slim opvalt tijdens Black Friday? 

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Laat klanten meeprofiteren van de spectaculaire aanbiedingen die je als winkelcentrum of winkelgebied te bieden hebt. E-mail is de beste manier om Black Friday promoties bij je klanten onder de aandacht te brengen. Zorg ervoor dat mensen jouw actie op social media willen delen, zodat je dat extra bereik kan pakken. We helpen je daar graag bij. 

 

Black Friday actie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Klanten ontvangen een unieke code van een winkel en melden zich eenmalig aan. Ze krijgen de bonnen in hun mail waarmee ze korting kunnen krijgen op artikelen, bepaalde productgroepen of het hele assortiment. Aan jou de keuze! Door de vouchers met de code in de weken vooraf te verspreiden, maakt men kans op kortingen en kan men op Black Friday de korting verzilveren. 

 

Ook voor jouw bedrijf?

De Black Friday actie is laagdrempelig en eenvoudig. Om de kortingsbonnen te kunnen ontvangen, vult de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

 

Doel: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun

 

Stuur mij meer info