Welkom bij Selly!

Ons team staat voor je klaar!

 

Selly... aangenaam!

Selly is hét platform voor retailacties in Nederland en België. Hier maken retailers kennis met het brede aanbod van onze succesvolle acties. Dat doen we op een originele en professionele manier. We passen ons aanbod aan jouw plannen aan. Want natuurlijk houden we rekening met jouw doel en jouw doelgroep. Met ons organisatietalent en onze creativiteit zorgen wij ervoor dat je de band met je klant versterkt. Wij maken je bedrijfs- of merknaam bekender, versterken de loyaliteit of verhogen de omzet. Dat doen we met creatieve ideeën, kennis van zaken en met 100% inzet en ambitie.

Slimme acties

Onze retailacties en winkelstraatpromoties zijn bewezen slimme, originele en verrassende marketingacties. Ze vallen op, zorgen voor schuifelende voeten, kloppende harten en opwinding bij je doelgroep.

Maatwerk

De inhoud, de vorm en de grootte van de retailacties worden voor jou precies op maat gemaakt. En toch combineert ieder van onze retailacties altijd onze twee belangrijke uitgangspunten: de wens van de klant om iets te winnen en het streven van de ondernemer naar meer resultaat.

Retailacties zijn op tal van manieren inzetbaar. Bijvoorbeeld in winkels, winkelcentra en de winkelstraten. Maar natuurlijk ook in supermarkten, tijdens beurzen of speciale evenementen. De meeste retailacties zijn snel leverbaar. Binnen vijf werkdagen is een bestaande, op maat gesneden retailactie gereed. 

Wij denken graag met je mee ;-)

 

Ivo Geernaert - Praatjesmaker
Onze enthousiaste stuiterbal vol met creatieve ideeën en met gouden handjes. Heeft van zijn grootste hobby zijn werk gemaakt. Tovert een glimlach op jouw gezicht en dat van je klanten! 

Praatje maken? Mail naar ivo@selly.nl

Yvonne Hilberdink - Kwebbelkous
Je hebt haar vast al eens gesproken. Een mooie stem en altijd de beste aanbiedingen. Yvonne maakt je enthousiast en regelt onze afspraken. 

Praatje maken? Mail naar yvonne@selly.nl

Nicky Vermeere - Regelneef
Geen uitdaging te groot voor onze Nicky. Hij schudt voor iedereen een passende oplossing uit zijn mouw! Je contactpersoon bij iedere actie. 

Praatje maken? Mail naar nicky@selly.nl

Chantal Verlinde

Praatje maken? Mail naar chantal@selly.nl