Lucky Codes

Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig!

Demo Lucky Codes

 

Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Lucky Codes speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Het plezier van het krijgen van een Lucky Codes speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes.

E-mailadressen
Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig. Om de unieke Lucky Code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamelt u op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kunt u inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Lokaal besteden
Met Lucky Codes maken op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs. Een winnende spelcode levert één van de hoofdprijzen op of een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. En omdat mensen nooit exact het gewonnen bedrag besteden, zijn ook de deelnemende winkeliers ‘lucky’. Zij realiseren in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.


Mark Verhoeven
Eigenaar Agency-X

“De Lucky Codes actie van afgelopen december sloot aan bij onze inspanningen om meer bezoekers naar Stadshart Zoetermeer te trekken. De actie zelf heeft ons een schat aan naw-gegevens opgeleverd. Daarop kunnen we het komende jaar onze promotieactiviteiten heel gericht inzetten.”

Mark Verhoeven is enthousiast over de samenwerking met Selly. Als eigenaar van het full service evenementen- en marketingbureau Agency X uit Wijchen werkt hij regelmatig met deze organisator van retailacties samen.  Zo ook voor Stadshart Zoetermeer. Agency X organiseerde verschillende activiteiten, acties en acts voor alle bezoekers die in de weken voor Kerst in het winkelgebied kwamen shoppen. De Lucky Codes actie was er daar één van.

Makkelijk en eenvoudig
De reatilactie Lucky Codes is relatief eenvoudig, maar wordt door bezoekers volop gewaardeerd. Logisch, want een middagje shoppen, kan zo maar een aardige prijs opleveren. “In Zoetermeer hebben we deze actie vrijwel zelfstandig gedraaid, maar wel met behulp van de software van Ivooh! Het is eenvoudig. Bezoekers ontvangen bij een aankoop een unieke code. Voeren zij die in op de speciale landingspagina van deze actie, dan zien ze direct of ze prijs hebben. De winnaars konden hun prijzen ophalen bij de desbetreffende winkelier. We hadden dit jaar geen grote hoofdprijzen, maar heel veel relatief kleine, maar leuke prijzen voor onder de kerstboom. Daarop werd enthousiast gereageerd.”

Goede samenwerking
Volgens Mark waren niet alleen de reacties van de bezoekers zeer positief. Ook de winkeliers werkten graag mee. “Ik ben zelf bijzonder tevreden en mijn opdrachtgever ook. Dat is wat telt. Deze ervaring bewijst opnieuw hoe prettig het samenwerken is met Ivo en Nicky. Ze zijn altijd bereikbaar, reageren direct en zijn klantvriendelijk. Dat werkt buitengewoon prettig.”