IJsfeest

Verras klanten met een koele verfrissing

De zomer in je bol!

Hoe werkt het?
De zomer in je bol met het IJsfeest in je winkel of winkelgebied! Verras klanten met een koele verfrissing die ze tijdens de speciale actie kunnen winnen. Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een IJsfeest-speelkaart. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. Door de unieke spelcode in te voeren, ziet de klant direct of hij of zij prijs heeft. Het plezier van het krijgen van een IJsfeest-speelkaart, de spanning van het invoeren van de unieke spelcode en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes. 

En de prijzen? Maak het je makkelijk door een verpakt ijsje te laten ophalen in je winkel of ga voor een feestelijk moment door een ludieke ijscokar te laten komen in het weekend. Ook door ons te verzorgen natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan IJco Ali. 

 

 


Ook voor jouw bedrijf?
Meedoen met Lucky Codes is laagdrempelig en eenvoudig. Om de unieke Lucky Code in te kunnen vullen, moet de klant uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

 

DoeL: Klantentrekker | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek | Fun