Club sparen

Sparen doe je met je club

 

Club Sparen is een geweldige retail actie. Met het stemmen op je favoriete club (vereniging, winkel of winkeljuffrouw) maak je kans op mooie prijzen. Het stemmen op je favoriete club zorgt voor extra spanning. Natuurlijk worden de actuele scores prominent bijgehouden op een centrale plaats in het winkelcentrum of de winkelstraat. Welke sportclub wint deze titel en het bijbehorende geldbedrag? En wie van de deelnemende klanten gaat er met de hoofdprijs vandoor?Hoe werkt het?
Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een Club Sparen Actiekaart. Zij kunnen deze scannen op een centrale plaats in de winkelstraat of winkelcentrum. Klanten kunnen stemmen op hun favoriete club en af en toe kan er een prijs uitgedeeld worden zoals bij Scan en Win. De stemmen worden prominent bijgehouden. Het moment waarop bekend wordt welke club de meeste stemmen heeft, is absoluut nieuwswaardig. Wij maken hiervan graag een feestelijk event, samen met jou, de sportclubs en de regionale pers.

Lokaal en eigentijds
Club Sparen is een eigentijdse, lokale retail actie. Deze actie geeft niet alleen je omzet een boost, maar ook je naamsbekendheid. Lokaal, direct en eenvoudig. Je kunt prijzen winnnen, stemmen en sparen voor lokale sportverenigingen, maar hierop zijn tal van variaties mogelijk. Wat te denken van de leukste inwoner van de stad, de mooiste winkel of een (lokaal) goed doel. Deelname is leuk voor de vereniging/persoon/winkel op wie gestemd wordt, maar het levert je klant mogelijk ook zelf een prijs op.