Een actie voor het hele gezin!

Hoe werkt het?

Een interactieve speurtocht die coronaproof is? Dat is onze retailactie ‘Arie op Safari’! Kinderen gaan op zoek naar de safaridieren in de etalages, voeren opdrachten uit en beantwoorden vragen. Een leuke selfie met de dieren mag natuurlijk niet ontbreken. En na afloop krijgen de kinderen een mooie beloning!

De educatieve vragen, opdrachten en puzzels maken de speurtocht een leuke activiteit voor het hele gezin. ‘Arie op Safari’ wordt zo voor het hele gezin een ware belevenis. Deze actie kan langere periode ingezet worden. Zeker in deze tijd is deze actie een goed alternatief voor de invulling van de activiteitenprogramma’s in de binnensteden. Er is tijdens de speurtocht voldoende ruimte om afstand te houden!

 

Arie op safari


Ook voor jouw bedrijf?

De actie is goed inzetbaar in winkelgebieden en winkelcentra. Ieder actie wordt geleverd met de speciale actiewebsite, levensgrote- en bewegende safari dieren die in de etalages of plekken op het park verstopt zijn, inclusief Safari-vragen en filmpjes. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis.

Ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! De dieren brengen sfeer en trekt klanten aan. Gedurende een periode van twee tot vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je winkels. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

 

Doel: Sfeer en fun | Klantentrekker | Impulsaankopen | Omzetverhoger | Herhalingsbezoek

 

Stuur mij meer info